Inner Taste - Főzz zsigerből!

Balzsamkrém (balzsamecet redukció)

2018. február 25. - TotalSight

Ha szeretnéd feldobni az ebéded, vacsorád tálalását elkápráztatva a családodat, vendégeidet, akkor készíts balzsamecet redukciót, azaz balzsamkrémet!

13427785_561827857334606_9000843562847959135_n.jpg

Amellett, hogy pompás díszítő eleme lehet a tálalásnak, saláták, párolt és grillezett zöldségek és akár gyümölcsök ízesítésére is kiváló.

Ráadásul nagyon egyszerű elkészíteni, és ha magad készíted, akkor garantáltan káros adalékoktól mentesen kerül a tányérodra.

Itt a videóban elmondom, hogyan készítsd, nézd meg:

A bejegyzés trackback címe:

https://innertaste.blog.hu/api/trackback/id/tr7213691994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása