Inner Taste - Főzz zsigerből!

Bemutatkozó

2017. november 24. - TotalSight

Hende Szabolcs vagyok a Te személyes íz-trénered. Több évet töltöttem a Fine Dining vendéglátásban, és ismert hazai és külföldi éttermek szakmai tervezésével. Jelenleg a kötényemet egy főzőiskola privát kurzusain kötöm fel.

2017. tavaszán videó marketing megoldásokkal foglalkozó barátaim, Trib Gergő és Trib Kriszta, a TotalSight alapítói, felvetették felvillanyozó ötletüket, hogy csináljunk közösen egy olyan rendhagyó főzőműsort, amiben az otthoni szakácsokat szólítjuk meg a konyhaművészet eddig kiaknázatlan és izgalmas területeivel. Hiszünk abban, hogy a videó élményt teremt, ezért elhatároztuk, hogy életre keltjük az ötletet, és létrehozunk egy saját, gasztronómiával foglalkozó brandet, egy szórakoztató műsort. Csapatunk hamar összeállt, és nyáron már a próbafelvételeket forgattuk. 

img_20170710_122551_1.jpg

Videósorozatunkkal szeretnélek bevezetni téged a szerteágazó receptek, főző metódusok és az ízesítési eljárások mögött húzódó logikus összefüggésekbe. Ha követed a csatornánkat, könnyen előfordulhat, hogy a frissen szerzett, hiteles tudásod kihatással lesz az életedre: konyha-magabiztosságra teszel szert, megtanulod mások receptjeit kreatívan a saját ízlésedre szabni, és baráti találkozókon hamar a középpontban találhatod magad az újonnan szerzett gasztro-sztorijaiddal.

Tarts velem, FŐZZ ZSIGERBŐL!

A bejegyzés trackback címe:

https://innertaste.blog.hu/api/trackback/id/tr6113370441
süti beállítások módosítása